Noé Legionella Preventie Noé Legionella Preventie Noé Legionella Preventie Noé Legionella Preventie

Legionella Preventie

Noé Legionella Preventie is BRL 6010 gecertificeerd. Uitvoeren Risico Analyses, opstellen Legionella Beheersplannen, monsternames Legionella, controle beveiligingseenheden etc. Alles binnen het wettelijke kader van de BRL 6010.

Beheer op afstand

Beheer op afstand biedt u als verantwoordelijke van de Legionella Beheersmaatregelen de mogelijkheid om op afstand de uitvoering van de vele beheersmaatregelen te controleren.

Beheer is namelijk mensenwerk en door verschillende omstandigheden kan men vergeten de beheersmaatregelen uit te voeren. Dit kan weer leiden tot een onveilige leidingwaterinstallatie. Daarom introduceren wij: Beheer op afstand, een concept waarbij u op de hoogte wordt gehouden van alle uitvoeringstaken binnen de beheersmaatregelen.

Het Legionella Preventie logboek is digitaal uitgevoerd. Alle beheersmaatregelen zijn hierin opgenomen, van de wekelijkse spoel activiteiten, maandelijkse temperatuurmetingen, tot aan de jaarlijkse beveiligingseenheden controle.

Het gebouw is op tekening weergegeven en door eenvoudig te klikken op een bepaalde ruimte kunnen de daarin uitgevoerde beheersmaatregelen in duidelijke invullijsten ingevoerd worden.

Mochten er overschrijdingen plaatsvinden, bijvoorbeeld een te lage temperatuur warm water of een te hoge temperatuur koud water, dan krijgt men direct een melding te zien en worden voorstellen gedaan om te controleren wat de oorzaak van deze overschrijding kan zijn.

Vergeten een beheersmaatregel uit te voeren of is er een overschrijding? Via mail, sms, of andere communicatie mogelijkheden wordt u als beheerder hiervan op de hoogte gebracht. U kunt dan direct actie ondernemen.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwste software, waarmee nog meer functionaliteiten zijn toegevoegd om de controle op beheersmaatregelen beheersbaar te maken en vooral te vereenvoudigen.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek welke mogelijkheden wij u kunnen bieden om uw werk te verlichten.

Contact gegevens

  • Noé Legionella Preventie
  • Tolweg 8, 9902  TJ Appingedam
  • T 0596-573323    M 06-41273548
  • F 0847-366173    E info@noe-lp.nl
  • Overige gegevens

  • KvK  :02097145
  • BTW :NL 1003.62.783.B02
  • Bank :NL31INGB0002968729
  • BRL  :K74229/03